Capitolul 7

PRIMA PARTE

Dpdv Edward

Ne apropiam feţele din ce în ce mai mult, nu ştiu de ce dar vream să mergem mai departe, să-i simt buzele moi peste ale mele, să-i simt respiraţia caldă pe faţa mea, să-i aud bătăile inimii.Simţeam cum inima începe să-mi bată, era ca şi cum reînvia, dar învia pentru ea, era ca şi cum mă alimentam din bătăile inimii ei, vream să-i simt buzele mai repede aşa că am început să rup distanţa mult mai repede.Distanţa dintre noi era foarte mică, de un milimetru, dar cineva a trebuit să ne deranjeze, să trântească uşa şi să strige:

-Bella!!Haide trebuie să vii cu mine.Haide trebuie să înceri hainele!!ţipă Alice la Bella.Eu nu aveam ce face doar mă uitam la Bella cum se uita nedumerită la Alice şi după aceea a întors capul spre mine.Când s-a uitat în ochii mei automat şi-a mutat privirea în jos şi a roşit.

-Dar nu vreau!Spuse ea dura si hotarata.

„Ce face, ma refuza pe mine?”incepu Alice sa gandeasca, sa inecapa spectacolul, ma gandesc eu.

-Ce?Aici nu e pe vrute si nevrute, vii acum cu mine sa incerci hainele.Incepu ea sa ridice vocea.

„Ce se intampla aici”Se auzira gandurile lu’ Jasper.

„Ce tare, iese cu scantei, pacat ca nu pot sa mananc floricele ca mergeau de minune acum”Gandea Emmet, ca intotdeauna.Un copil.

-Nu nu vreau.Ridica si Bella vocea.Vai asta nu e de bine.Nu e bine sa enervezi un vampir, mai ales unul ca Alice.

„Vai, n-am vazut pe nimeni care sa o infrunte pe Alice.Si nici macar nu merge sa linistesc spiritele din camera.”Se pare ca nici Jasper incepea sa numai fie calm.

-Bella!!Nu vreau sa mai aud nici un comentariu, vii acum cu mine.

-Dar…incepu Bella sa vorbeasca, dar numai avea ce sa zica impotriva lu Alice care deja o tragea afara din camera.

-Si daca voi tot sunteti aici, stati aici, Bella o sa va prezinte fiecare tinuta, iar voi o sa comentati.

„Ce?Se anunta ca azi va fi o zi plictisitoare”Gandi Emmet.

„Bine, dar o sa fac asta doar pentru Alice”Gandi Jasper si-i zambi cald.Alice ii raspunse, iar Bella era terifiata, se pare ca a vazut ca nu avea nici o sansa impotriva lu’ Alice.Ce bine ca acum numai suntem noi papusile ei.As vrea sa rad, dar nu puteam stiam prea bine ce-i va faec Alice lu Bella.

-Rose, se auzi vocea lu Alice care tipa, chiar daca nu era nevoie.

-Da, ce s-a intamplat??se auzi vocea lu’ Rose de la etajul 1.

-Haide, avem nevoie de ajutorul tau.Tu ii faci parul, iar eu machiajul.Ii raspunse Alice fericita.

-Ok, atunci hai la treaba.Zise Rosalie nu prea entuziasmata.

-Deci Bella e super tare, e prima si singura care a avut curajul sa o infrunte.Spuse Emmet deodata.

-Da, nu cred ca trebuie sa te pui cu Alice daca nu vrei sa o patesti.Spuse Jasper monoton.

-Si acuma ce trebuie sa facem sa stam aici toata ziua?? Intreb eu deja plictisit.

-Da, nu cred ca vrem sa o mai suparam pe Alice.Imi raspunse Jasper cu un mic suras.

-Si ce ati vorbit cu Aro, ce vroia? Inteb eu deodata curios.

-Pai este vorba ca clanul din Romania au facut o rascoala, iar in aceasta lupta a omorat-o pe Didyme.Imi raspunse Emmet.

-Deci asa a murit.Am spus eu cazand pe ganduri.Si se pare ca Bella chiar o iubea.Zic eu deodata.

-Ce??intrebara amundoi deodata.

-Da, inainte de a veni cu ea acasa am fost la o cafenea unde ne-am intalnit cu o avocata.

„Si ce zicea acea avocata oare, de ce s-au intalnit?”Se gandi Emmet.

„Si voi ce cautati impreuna?”Ma intreba indirect Jasper.

-Pai…dar nu apuc sa termin ca fetele intrara in camera.

-Ce parere aveti?? Intreba Alice in timp ce arata spre Bella.

„Arata supre tare”Gandi Jasper

„Oau, de cate roi vreti voi, arata bestial”Gandi Emmet.

Avea dreptate arata super, nu prea aveam cuvinte pentru a exprima cat de frumoasa era, imbracata in acea rochie ca de printesa, care i se potrivea de parca era croita pe ea.O rochie de satin rosu, pana la genunchi, care era stransa sub sani, ii scotea toate formele ale corpului.Avea un corp minunat.

-Haideti baieti ati admirat-o destl, acum spuneti parerile voastre.Vorbi pentru prima oara Rosalie, se pare ca incepea sa o placa pe Bella.

-Arati nemaipomenit.Spuse calm Jasper.

-Arati…minunat, nu am cuvinte sa-ti spun, zise Emmet.

-N-am cuvinte, arati foarte bine.Am spus eu inca studiind, ea la toate aceste comentarii a inceput sa se inroseasca.

-Bine gata, urmatoarea.Spuse Alice in timp ce o impingea pe Bella afara.

-Asta o sa fie o zi lunga, comenta Bella.

Cat timp Bella incerca alte haine, noi vorbeam despre Aro si planul lui.Deci pana la urma din cauza ca Bella avea incredere in noi trebuia sa avem grija de ea, daca era sa nu o gaseasca pe Bella trebuia sa mergem in Italia si sa luptam alaturi de ei.In concluzie ar trebui sa-i multumesc Bellei, dar daca i-as multumi as trezi suspiciuni, asa ca mai bine tac.

In rest o mare parte din zi am petrecut-o la mine in camera asteptand fetele sa vina si sa vedem ce tinute au mai ales.

Dpdv Bella

Aceasta zi a fost una obositoare, a trebuit sa probez vreo 20 de rochii si 30 de outfit-uri.Cred ca am inebunit sa fiu imbracata, machiata si coafata de atatea ori, plus comentariile baietilor.O zi foarte lunga si grea, mai bine faceam 50 de zboruri pe zi decat sa fiu imbracata si complimentata.Imi placea sa fiu cat de cat la moda, dar nu-mi placea sa fiu in centrul atentiei, uram acest lucru.

-Alice am terminat??intreb eu deja obosita, cu o durere exceptionala de picioare.

-Bine, cred ca ajunge pe ziua de azi.Acum hai, sa vedem ce poti manca.

-Cum adica numai eu, dar voi??intreb eu deja mirata, ei ce nu mancau, erau niste anomalii ale planetei.

-Pai baietii cred ca au mancat deja, Esme si Carlisle au mancat in oras, iar noi nu mai mancam la ora asta.Imi raspunde ea zambareata ca de obicei, de unde avea fata asta atata energie?

-Ok, atunci as vrea sa mananc doar un baton de ciocolata.

-Bine, acum hai ca Rose se duce sa vada ce-ti gaseste si eu te duc sa-ti prezint viitoarea camera.Zise ea, Rose pleca inainte iar eu am ramas sa fiu impinsa afara din camera, deci se mai adauga un lucru pe care-l urasc.Am urcat la etajul doi unde erau camerele lor, acel ataj era super, cu multe poze, tablouri superbe.Acolo erau mai multe usi care nu parea de interior, erau chiar solide.Intr-un cuvant oau, deci numai holul era mirific la prima vedere, dar camerele cum erau, oare la fel de superbe sau chiar mai superbe?

-Deci, asta e camera lu’ Esme si Carlisle, a doua a mea si a lu’ Jasper, a treia a lu’ Rose si Emmet, iar penultima a lu’ Edward.Si nu cea din urma, ultima usa e camera ta, sper sa-ti placa.Si cu aceste cuvinte am ajuns la ultima usa, care era una din cires sau brad masiv, cred, nu ma prea pricep la mobilier, daca asta face parte din asa ceva.Am deschis usa si am intrat.Totul era superb, cu un sifonier mare, chiar urias pentru mine, un pat dublu, cu ferestrele spre padure cea ce oferea o imagine suparba.Covorul, covertura de pe pat si draperiile erau de un albastru marin superb, imi placea culoarea aceea la nebunie.In rest era pictat intr-un albastru mai deschis, ceea ce dadea un contrast superb.

-Alice e minuant!Nu am cuvinte.Zic eu entuziasmata.

-Stiu si stiam ca-ti va placea de aceea ti-am si ales-o pe aceasta.Eram asa de entuziasmata, incat trebuia sa ma asez ,repede, pe ceva asa ca m-am asezat pe pat, care era de-a dreptul moale, pufos.Asa de diferit fata de patul meu, dar chiar si cu acest inconvenient tot o sa dorm bine la noapte, stiam asta, cu un pat asa calduros si moale si cu toata obosela si stresul adunat in aceasta zi, cred ca o sa dorm mai bine decat un bebelus.

-Mersi Alice, dar totusi am o nemultumire, cum adica asta va fi camera mea de acum incolo?intreb eu curioasa.Cum Dumnezeu sa fie aceasta camera camera mea, eu aveam una acasa, aveam o casa, aveam un tata, o familie intr-un cuvant.Ea s-a asezat in fata mea, pe jos,

-Uf…cu toate aglomeratiile astea am uitat sa-ti spun,unchiul tau doreste sa stai cu noi.Iar pentru noi, daca nu vrem sa avem probleme, trebuie sa-l ascultam.Adica tu trebuie sa stai de acum cu noi.

-Cum adica?

-Pai el are o anumita putere asupra noastra, iar noi trebuie sa-l ascultam.Spuse ea trista.

-Nu asta nu e drept, el nu poate sa se joace cu viata unor oameni, nu are aceste drept.Zic eu deja furioasa.

-Bella noi nu avem ce face, trebuie sa-l ascultam si daca vrei ca noi sa nu avem probleme te rog asculta-l, stai cu noi si-ti jur ca nu vei regreta.Spuse ea cu tristete.

-Bine.Zic eu resemnata.Dar cu Charlie ce fac, ce-i zic??o intreb eu deja ingrijorata pentru el.

-Stai linistita Bella, gasim noi ceva.A stat cateva minute pe ganduri pana cand, deodata ochii i-au stralucit si s-a uitat la mine cu un zambet vicelean.Ce-ai zice daca i-am zice ca stai cu noi, vrei sa-ti petreci vacanta cu mine, am face economie, poti sa mergi cu Edward la facultate, mergi cu mine la cumparaturi.Mhhmm, imi suradea ideea, sa stau aici, cu ei, sa merg cu Edward la scoala, o idee geniala.Vai ce aveam, de ce ma gandesc mereu la Edward, de ce mereu imi apar ochii lui in minte, de ce cand incerc sa ma gandesc la ceva imi vine in minte numai numele lui sau ce s-a intamplat azi, aprope ne-am sarutat, acum chiar imi parea rau ca Alice ne-a intrerupt, as fi vrut sa-i simt buzele peste ale mele, as fi vrut sa-i simt caldura.Vai, niste idei nemaipomenite, dar ultima, nu prea cred, nu vreau sa mai probez haine pentru un an de zile.Dar ce m-ai conteaza, poate o sa ma mai scape si pe mine cineva de Alice.

-Bine, cred ca m-am hotarat.Zic eu in asa fel incat sa nu se prinda de viitorul meu raspuns, sa o tin in suspans.

-Si??Ma intreba ea curioasa.

-Pai…

-Despre ce e vorba??Ne intrerupe deodata Rose.

-Rose, tocmai acum ti-ai gasit sa ne deranjezi, tocmai acum cand imi spunea raspunsul ei, daca sta sau nu la noi.

-A da, si ce ai hotarat??ma intreba ea deodata curioasa, dupa care se uita ciudat la Alice, apoi s-a intors cu fata la mine si a zambit.Ei bine si??

-Pai…

PARTEA A DOUA

Dpdv Bella

-Pai…ca sa zic sincer chiar nu stiu, lasati-ma acum sa ma gandesc si maine va zic,bine??Chiar aveam mare nevoie de gandire, sa ma gandesc la aceste motive care sunt pro si contra.

-Bine, atunci noi te lasam sa te gandesti sa te odihnesti si sa te gandesti.Noapte buna.Imi zice vesela ca intotdeauna Alice, vai de unde are atata energie fata asta, este un spiridus superactiv.M-am abtinut cu greu sa nu rad de propria mea idee, da’ daca ar afla nu cred ca as scapa cu viata.

-Multumesc mult fetelor, noapte buna.Si asa au plecat, m-au lasat singura so odata cu plecarea lor mi s-a inchis usa in nas si am ramas intr-un intuneric profund, numai luna mai era un mic prieten, aceasta incerca sa-si mai inflirtreze cate o raza de lumina printre crengile copacilor, dar nu reusea din cauza densitatii, desimii crengilor care se impleteau una cu alta.Totul era sinistru si cosmarul si imagini oribile imi apareau in minte si creierul meu prost le transpunea in fata ochilor, erau niste imagini terifiante care te speriau pana la moarte.Imaginea unchiului care la prima vedere era un om bun, cinstit dar in realitate era un om marsav, care avea numai dorinte de cucerire si razboi, nimeni nu trebuia sa fie mai presus de el.De ce ai facut in asa fel incat sa reintre in viata mea, de ce Doamne.De ce a trebuit sa vina si sa aibe sub control aceasta familie buna si fericita, de ce el trebuie sa fie un astfel de om?De ce a atat de crud, cum poate…of ce lunga ii lista care descrie oamenii ca el, oameni fara scrupule, da’ cum Tusa Didyme putea fi sora lui, era o persoana asa de frumoasa, ata la exterior cat si la interior, era o femeie cu suflet bun, generoasa, de ce Doamne ai luat-o pe ea si nu pe el.De ce?Atatea intrebari…Si acum de ce tocmai acum  a trebuit sa-l aduci in aceasta casa, care imi este destinul, ce-mi este planuit?De ce a trebuit sa vina tocmai acum cand am uitat de acele momente, de el?

Si acum ce trebuie sa fac, sa stau alaturi de aceasta familie care este buna si nu ca m-ar deranja sa stau, toti sunt asa de draguti, Esme care este asa maternala, imi aminteste asa de mult de mama, da’ ea chiar poate fi mama mea.Carlisle care este asa de calm si incearca sa rezolve problemele tuturor, care este un bun conducator in familie si un bun parinte si sot.Cuplurile acestei familii care sunt minunate si se vede de la o posta ca se iubesc mult.Emmet cel muschiulos care e un frate adevarat, care sa te fereasca de orice, Rosalie tipa infumurata la prima vedere dar daca ajungi sa o cunsoti cu adevarat este cu adevarat draguta.Alice ea care stie cand ai nevoie de ceva, o adevarata prietena si iubitul ei Jasper care este foarte retras dar arata ca stie foarte multe despre o persoana.Si ajungem intr-un final la tanarul si galantul Edward, care la inceput mi s-a parut un adevarat tip infumurat, artagos dar foarte chipes, dar cu ocazia acestor zile l-am cunoscut mult mai bine si pot sa zic ca nu e asa cum mi s-a parut la prima vedere.Este un tip galant, un adevarat gentelman, un cavaler desavarsit care sare in ajutorul doamnelor, care m-a fermecat de fiecare data cand il vad sau il simt prin preajma stiu ca este el deoarece imi provoaca o adevarata energie in corp, stiu cand el ma atinge deoarece acolo unde ma atinge simt niste intepaturi foarte puternice, ochii lui ma famerca si ma pierd in ei ma lasa sa patrund in sufletul lui.Chiar nu inteleg de ce ma simt atat de ciudat in preajma lui.Stiu ca daca as sta aici, cu ei ei nu ar avea probleme cu Aro, cu acest sarpe meschin, dar acum chiar nu inteleg cu ce-i are Aro la mana, de ce poate sa le comande si de ce tocmai lor, de ce m-a lasat in grija lor.Aici este un mister pe care nu-l stiu, dar trebuie sa-l aflu si sper sa fac acest lucru.Si ce sa fac sa raman sau sa plec acasa, sa ma intorc la viata mea alaturi de Charlie, sa stam amundoi in casa aceea plina de amintiri frumoase, sa ma intorc la munca.Si daca ar fi sa raman aici tot va trebui sa muncesc ca sa pot sa ma intretin, dar ce i-as zice lu’ Carlie, ar fi o idee buna si aceea cu vacanta dar totusi, tot va trebui sa-l vizitez sa-i zic ce fac.Doamne ajuta-ma in aceasta dilema, aceasta dilema care imi da durere de cap.

Acum ar trebui sa incerc sa adorm, cel mai bine, si maine intr-o noua zi sa pot sa gandesc limpede si calm, fara aceste imagini, dar degeaba stai in pat de 15 minute sau chiar mai mult si inca incerc sa-mi gasesc locul, dar nu pot deja stiu fiecare coltisor din pat, fiecare arc care e mai strans sau nu.Nu pot sa adorm, imi tot vin acele imagini in minte, aceste imagini care ma inebunesc.Ma ridic din pat incet, ma ridic si merg spre balcon.Deschid usile din sticla si inhalez aerul rece al noptii.Aici luna avea mai multa putere, era o lumina mai puternica fata de cea din camera.Totul era destul de sinistru cu acei copaci de o statura impunatoare si acea briza puternica m-a facut sa tremur si copacii sa se miste, pareau niste monstrii care vor sa cucereasca mai multe suflete nevinovate.

-Bella??aud vocea aceea melodioasa care de fiecare data imi intra la inima pe nestiute si nu pot sa o mai scot de acolo.Am tresarit la aceste vorbe, desi nu-mi era chiar asa de frig acum am inceput sa tremur si mi-am dus involuntar mainile la piept si mi le-am strans acolo intr-o incercare de a ma incalzi.Intorc incet capul si acolo statea Edward rezamandu-se de gardutul de la tereasa uitandu-se la mine.

-Edward?? Intreb eu incercand sa par mirata chiar daca stiam ca era el.

-Bella ce cauti aici, de ce nu dormi, e tarziu.A inceput el sa ma chestioneze, ami rau ca la un interogatoriu de la politie alaturi de tatal meu, acest gand m-a facut sa rad.

-Ce este asa de amuzant, ma intreba el arcuindu-si o spranceana la mine.

-Nimic, doar un gand.Ii zic eu zambind dupa ce am terminat de ras.

-Bine si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, ce faci aici asa tarziu in noapte??

-Pai nu am putu sa dorm si am zis ca daca iau putin aer o sa ma linistesc sau poate o sa gandesc mai limpede.Ii raspund eu serioasa.Da’ tu, tu de ce nu dormi??il intreb eu deodata, la aceasta intrebare a mea a rams cu ochii blocati, se uita prin mine, parea pierdut, abatut, chiar mi-a parut rau ca am intrebat asta.Imi pare rau n-am vrut sa te supar.zic eu repede in apararea mea.

-A…stai linistita nu-i nimic, pai nici eu n-am putut sa dorm, si chiar la ce sa te gandesti??Ma intreba zambind cu un zambet care-mi place la nebunie..

-Pai ma gandeam la ce raspuns sa-i dau maine lu’ Alice.El se incrunta la afirmatia mea.

-In legatura cu ce??ma intreba el.

-In legatura cu faptul daca voi sta cu voi sau nu.Ii spun eu sincer.

-Si??intreaba el cu o sclipire in ochi.

-Nu stiu sigur inca, sunt foarte confuza.La mijloc sunt niste secrete mari pe care eu nu le stiu dar sper ca intr-o zi sa le pot afla.Zic eu resemnata oftand usor.Am lasat capul usor injos si nici nu stiu cand ne-am apropiat unul de altul da’ acum statea unul in fata celuilalt, cu piepturile lipite unul de altul uitandu-ne unul in ochii celuilalt.Nu stiu ce gandea el acum, dar buzele lui ma provocau, imi venea sa-i sar acum in brate si sa-i simt buzele peste ale mele, sa-i simt mangaierile.

-Crede-ma ca stiu ca sunt multe secrete, dar nu le pot zice,imi pare rau.Imi zice el ridicand ochii spre cer si rupand tacerea dintre noi.

-Multumesc mult Edward, multumesc din tot sufletul.II zic eu Uitandu-ma la el si dupa aceea la luna.Luna aceea palida de o frumusete intrecuta.

-Pentru ce-mi multumesti??ma intreba el uitandu-se din nou la mine, simteam cum ochii lui se uita la profilul meu.

-Pentru ca ma asculti si ca esti alaturi de mine, adica chiar asculti aberatiile mele chiar daca nu sunt credibile.Ii spun intorcandu-ma cu fata la el.

-N-ai pentru ce si sa stii ca nu sunt cine stie ce aberatii, este parerea ta si asta conteaza.

-Stii cuvintele astea o sa ajute in decizia mea finala.Ii zic zambind.

-Da, si-mi poti spune care este aceasta??

-Cred ca da si raspunsul este da.M-am uitat in ochii lui si desi el nu spunea nimic zambetul de pe fata lui si ochii plini de speranta si stralucire spuneau ca se bucura sau asa cred eu.

-Mersi Bella si nu cred ca ai sa fii dezamagita de aceasta decizie.Eu doar i-am zambit si m-am intors sa privesc luna.

-Nu-i asa ca e frumoasa??intreb eu.La luna ma refer.Zic eu dupa o tacere lunga.

-Da e frumoasa, dar tu ii intreci frumusetea, imi sopteste el.LA aceste cuvinte am simtit cum sangele imi fierbe si obrajii  capata acea nuanta  de rosu.

-Si de ce nu poti sa dormi??ma intreaba el deodata.Imi intorc incet privirea spre el pentru al privi in ochi, dar el se pare ca deja era acolo si se uita in ochii mei.

-Pentru ca mie frica, sunt speriata de obscuritatea din camera, vad acele imagini sinistre, il vad pe Aro in fata mea.Spun eu speriata si sar in bratele lui, el se apre ca a fost surprins timp de o secunda dar m-a primit in bratele lui imediat, asta m-a bucurat foarte mult.Nu stiu de ce dar ma simteam in siguranta, ma simteam asa de bine acolo, imi placea sa fiu sincera in fata mea, sa-i spun totul fara ocolisuri si totusi in ciuda acestor fapte imi era usor sa vorbesc cu el, si chiar daca nu stiu ce simt, ce simte imi placea sa stau in bratele lui.

– E ok, nu are de ce sa-ti fie frica, nimeni nu te va rani cat timp esti aici.Imi spune sarutandu-ma in varful capului si strangandu-ma mai atre in brate.

-Edward…am inceput eu dar dandu-mi seama de intrebarea pe care aveam sa o pun am tacut, era o intrebare stupida si chiar era foarte intimidanta.

-Ce s-a inatmplat? Sa stii ca poti sa-mi zici orice.

-Stiu dar asta e de-a dreptul jenant.Zic eu lasand capul in jos si rosind mult mai tare.

-Hey, nu te jena.Spune ridicandu-mi fata cu degetul aratator.

-Poti…poti sa dormi cu mine la noapte??intreb eu rapid la sfarsit sperand sa nu inteleaga nimic, dar esuand lamentabil.

-Daca tu asa vrei, desigur.Dar desi a spus asta mi se parea mult mai fericit, nu prea vrea sa-si arate sentimentele.

-Mersi, putem sa mergem ma simt cam obosita.

-Bine, hai dupa tine.

***

Era dimineata, afara nu era soare dar parea ca o sa fie o zi destul de frumoasa, linistita.Am deschis ochii incet, sperand ca ziua de ieri sa fie un cosmar sa nu se fi intamplat.M-am ridicat incet, si am incercat sa ma acomodez.Eram singura in camera, Edward  numai era si acum chiar ma intrebam daca toate aceste lucruri nu au fost un vis.Sunt asa de ametita, vream ca o parte din ce se inatmplase ieri sa fie un cosmar, dar o parte dorea ca cealalta parte sa fie realitate.M-am ridicat lenesa din pat cu ideea de a ma duce la baie si sa-mi facrutina de dimineata, si atunci am vazut acele haine si un bilet.M-am dus si am luat biletul desfacandu-l si incepand sa citesc

„Scuze ca nu am rams pana nu te-ai trezit dar m-am dus sa mananc, vezi ca Alice ti-a dat aceste haine si a zis sa te imbraci cu ele.Te asteapta la ea in camera sa-i zici raspunsul (eu nu i-am zis nimic) si dupa aceea sa planuiti, in functie de raspunsul ta, ce o sa faceti in continoare.

Edward”

Da, bine multumesc mult Edward, m-ai lasat singura cu acest spiridus, ce-o sa ma fac eu acuma.Ma intreb oare cum reuseste sa fie asa de activa, manca prea multa ciocolata, nu nu prea cred.Nu conteaza, m-am dus la baie mi-am facut rutina, m-am schimbat si am plecat spre camera lu Alice, am vbatut de 2 ori si am intrat.Alice era cu Rose si amundoua stateau pe pat si citeau reviste de moda.

-Neata fetelor, ce faceti??Intreb eu vesela, gata de o noua zi.

-Neata Bella, te asteptam.Imi raspunse fericita Alice.

-Si acum hai zine ce ai hotarat, zice deodata Rosalie.

-Numai ce intra si omul pe usa si voi gata il si luati la rost?Incep eu cu mustrarea ca sa mai lungesc putin momentul.

-Pai da’ ce vrei,Edward nu a vrut sa ne zica asa ca am asteptat cu mare nerebdare.Raspunde Alice.

-Bine, am hotarat sa raman, nu vreau sa va creez probleme.

-Da stiam eu, acum hai sa-l anunatm pe Charlie si sa-ti luam bagajele.Imi spune Alice dupa ce s-a ridicat si a inceput sa ma tarasca afara din casa, unde era…

  • Trackback are closed
  • Comentarii (0)
  1. Da deci stiu, acest capitol a venit mult mai tarziu decat am crezut:(, sorry chiar nu am vrut, dar am avut o problema si nu mi s-a salvat in pc.Deci a trebuit sa rescriu capitolul:((
    ATENTIE!Este doar prima parte:), sper ca si cealalta sa vina mai repde.
    Sper ca nu v-am dezamagit si scuzati eventualele greseli.
    Ejoy and coment:) like always.
    Kiss,Luiza:*:X:)

  2. super capitolul
    dabea astept a 2 a parte
    :X:X

    • d33yutza
    • 5 ianuarie 2010

    super capitolu .. il astept p urmatoru :*

    • Dia
    • 8 ianuarie 2010

    nu-i nimic Luiza…te intelegem>:D<
    am numai cuvinte de lauda pt tine si pt acest capitol minunat…bine prima parte…si deabia astept sa vad reactia fetelor la raspunsul Bellei.
    pupici si spor la scris:*:*

    • vampiryka
    • 9 ianuarie 2010

    iar ne lasi in suspans ai? :)) doamne etra sa se sarute cu Ed :X:X si de ce ia intreruot alice? ih spuiridus mic si plin de energie :))
    vreau repede urm cap :X:X

    • Masaj
    • 2 aprilie 2011

    Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

    • nicoleta
    • 9 aprilie 2011

    am numai cuvinte de lauda pt tine si pt acest capitol minunat
    Kiss

Lasă un comentariu