O lume ciudata-provocare

Stiu doar ca ma simteam ciudat, eram ciudat, cred, nu puteam vedea nimic doar simteam cum corpul meu se modifica, crestea.Odata cu trecerea timpului am simtit ca acum am niste aripioare si picioare,imi crestea o chestie pe fata mea, nu stiu ce se intampla cu mine si sunt total pe dinafara, chiar nu stiam ce sa fac, eram in plus pe aceasta planeta si vream chiar sa mor, daca nu eram deja.La un momendat am simtit un impuls puternic de a da cu ciocul in chestia aceea care ma tinea prizonier in locul ciudat, inchis si cu un lichid in el si asa am si facut.Am dat cu chestia aia care mi-a crescut pe fata si i-am zis ca se numeste cioc deoarece am lovit cu el si am crapat putin zidul acela care nu avea o duritate prea mare dar pentu puterile mele mici era destul de tare.Batand asa in continoare am spart acel zid si o lumina orbitoare m-a orbit.

Stand mai mult timp acolo am incercat sa ies din acea cutie, acuma asa mi se parea zidul acela pe care mai devreme l-am spart, dar nu puteam asa ca am inceput sa o sparg de tot.In semn de victorie am ciripit si auzind acel zgomot care tocmai a iesit din ciocul meu m-am panicat

Ce se intampla cu mine??am intrebat eu.

Esti ok scumpule???ma intreba o fiinta care semana putin cu mine, numai ca era gigantica si nu avea blanita pe ea.

Da, cred ca da.Raspund eu cu sfiala.Tu cine esti??

Eu sunt mama gaina si tu esti puiul meu.Acum hai vino sa te prezint fratilor tai.Am mers cu ea putin si chiar imi placea aceasta lume numai ca era foarte mare, era un gard urias ce ne inconjura, o casa si mai mare si prin prejur erau multe pasari la fel ca asa zisa mea mama.

Cine mai e si acesta??intreba o fiinta asemanatoare cu mama numai ca mult mai mare si cu pene diferite.

Este fiul tau, zise mama raspicat, ce usor imi era acuma sa-i zic mama.

Ce??Si restul puilor??Ele sunt tot ficele mele??

Da, dar el va fi urmasul tau.zice mama pe un ton impunator, raspicat, nu puteai sa dai inapoi de la cuvintele ei

Da, bine.Acuma du-te si ai grija de pui.Si asa am plecat spre un loc care nu era ingradit si pe acolo intrau si ieseau mai multe finite.

Mama ele ce sunt??intreb eu curios.

Fiul meu, ele sunt pasari la fel ca noi numai ca fiecare avem cate o denumire.Si asa a inceput sa-mi povesteasca despre lumea in care traiesc.Acum stiam toate pericolele si nepericolele, trebuia sa stau pe langa mama si fratii mei, sa nu plec si sa ma ratacesc, daca am vreo nelamurire sa o intreb.Asa am avut prima mea intalnire cu fiintele umane, vream sa le zic cate ceva, sa conversam cum eram obisnuit dar mama zice ca ei nu ne inteleg, ei aud doar niste ciripituri.Ei ne dadeau de mancare, iar noi in schimb le dadeam viata noastra sau oua.

Stiu ca le dadeam viata noastra deoarece intr-o zi o femeie a venit cu mancare si le-a dat-o pasarilor mari, din gramada mare de pasari ea a ales un cocos mare si voinic si l-a dat unui barbat. Barbatul acela l-a luat si l-a dus intr-un loc, nu stiu unde, dar apoi s-a auzit un tipat foarte tare si apoi nimic… Mama a zis sa nu ma ingrijorez pentru ca nu s-a intamplat nimic rau, el doar si-a dat viata pentru acei oameni.

Intr-o zi am avut si prima mea incaierare cu un copil, acela m-a prins, eu vream sa scap dar el nu-mi dadea drumul. A zis ca nu-mi face nimic dar eu nu l-am crezut, vream doar sa fiu langa mama si fratii mei. Si chiar nu mi-a facut nimic, doar mi-a dat de macare si m-a mangaiat. Am vazut ca intradevar acesta nu-mi face nimic asa ca m-am relaxat, acesta vazand mi-a dat drumul dar eu n-am plecat doar am stat acolo. Asa mi-am facut un nou prieten, primul pui care si-a facut un prieten om.

Intr-o alta zi crescand mai mari mama ne-a dus in strada, in afara curtii, penrtu a cauta tot felul de ganganii. In acea zi am stiut intradevar ce este pericolul si animalele salbatice.Prietenul meu omul m-a salvat si de vulpe si de cioara si penrtu asta ii voi ramane vesnic dator.

Asa trecand timpul am crescut mare, exact ca tatal meu, numai ca din spusele mamei si prietenului meu eram mai frumos ca el.Intr-o alta zi femeia aceea veni din nou cu mancare, stiam ce insemna asta, o alta fiinta isi va sacrifice viata, asa m-am dus si eu acolo, mi-am zis fie ce-o fi destinul va alege pentru mine. Dar eu am avut noroc nu m-a ales in schimb tatal meu cu ultimile puteri mi-a zis.

Fiul meu stiu ca acuma esti pregatit, as ca va trebui sa-mi iei locul.

Multumesc mult tata, voi incerca sa nu te dezamagesc am strigat eu din toate fortele.

Si uite-ma acum, dupa cateva luni de la acea intamplare, acum cand am grija pentru tata de toate gainile si puii lor, la randul meu acuma si eu am niste pui foarte frumosi si stiu ca intr-o zi ele imi vor lua locul, dar pana atunci voi conduce aceasta familie a mea cu grija si intelepciune pentru ca atunci cand voi fi din nou lnga tatal meu acesta sa fie mandru de mine. In aceasta viata am invatat multe si de aceea pot sa zic ca este o lume ciudata care imi place si o meritam sper ca toti sa fie de aceeasi parere ca si mine.

THE END

 

 

4.Sex Education With Emmet

 

 

Descriere:Emmet ii da Bellei discutia despre sex. [Doar un capitol. Castoigatorul la „Best One-Shot” de la „Twilight Awards”]

Bella”, Emmet s-a uitat in ochii mei in timp ce a zis asta. El era “bona” mea cat timp Edward era la vanatoare cu restul familiei sale.

Am aprobat.”Da Emmet?

Noi trebuie sa vorbim” El s-a asezat langa mine pe canapea.

Am inchis cartea, punand un semn pentru a marca pagina la care am ramas; am asezat cartea pe masuta de cafea din fata noastra si m-am intors la Emmet. “Despre ce ai nevoia sa vorbesti Emmet?”, Ma simteam putin ciudat

Nunta ta si a lu’ Edward se apropie…”El a lasat ca vocea sa sa scada. Mi-am dat ochii peste cap; Uram sa mi se aminteasca ca in curand o sa fiu o mireasa. “Acum, de obicei nu ma bag in treburile altor oameni

Ochii mei s-au marit. “De cand?!” Aproape am tipat. Emmet este cel mai bagacios vampir pe care il stiu.

Nu asta e problema. Ce incerc sa-ti explic este ca sexul dintre vampiri este diferit fata sexul dint-” Nu l-am lasat sa termine.

Noi nu avem aceasta conversatie!” Tip eu aruncandu-mi mainile deasupra capului meu. Am incercat sa ma ridic de pe canapea dar Emmet m-a prins de talie si m-a asezat la loc. M-am uitat la el cu ochii largi.

Am sa te leg daca e nevoie” Mi-a spus. Nu eram sigura daca era glumet sau chiar era serios. Mi-am deschis gura pentru a protesta, dar el a ridicat semnul aratator. “Am banda de lipit

Mi-am pus capul in maini. Cand se intoarce Edward acasa?? M-am uitat inapoi la Emmet. El se facea comfortabil pe canapea, si-a intins picioarele si si-a pus mainile pe spatele canapelei.

Acum, cum probabil stii sexul este cel mai frumos lucru pe care-l poti imparti, numai, cu persoana cu care te iubesti reciproc…sau in cazul lui Jasper cu trei vampirite frumoase care…” I-am aratat o privire care ii zicea sa se opreasca acolo. El s-a oprit si a ras. “Asta o sa mearga bine

Am grmut. “Putem sa grabim asta?” Am intrebat.

El a ras din nou si si-a pus picioarele pe masuta de cafea. “OK, trei reguli despre sex-ul cu vampirii.”

Vampir” L-am corectat

El si-a dat ochii peste cap. “Vampir” S-a corectat singur. “Regula numarul unu. Muscatul e esential in sex-ul de neuitat

Gura mea s-a deschisa. “Nu o sa-l musc”. O roseata enorma acoperindu-mi fata

Spui asta acum dar cand ai sa incepi…” I-am taiat-o inainte de a putea contiuna.

Care-i urmatoarea regula Emmet?” Am intrebat, facandu-i semn cu mana sa continue.

Suntem nervosi?” El a zambit, eu mi-am dat ochii peste cap. “Regula numarul doi, prezervativele sunt stupide. Nu ai nevoie de ele.”

Noi nu…” El a ridicat mana pentru a ma intrerupe.

Te-am vazut la Walmart in Seattle, tu nu erai acolo cumparand tampoane, crede-ma.”

Ochii mei s-au largit enorm. “Cum de stii despre asta?!” Am tipat.

M-am plictisit si am decis sa te urmaresc intr-o zi” El a zambit trimufator, “Ce zi minunata”. Mi-am trantit capul in maini. “Nu-ti face griji, nu-i voi spune lu’ Edward.”

Inca gemeam. Poate deveni asta mai rau??

Regula numarul trei,” Emmet a continuat. “Mai tare e mai bine

Da, Da putea.

Mi-am deschis gura pentru a zice ceva dar nimic nu venea. Ce sa-i zic la asta? Serios, ce sa zici la asta? Ma uitam la el socata.

Acum din experienta, imi place cand Rose ma musca incet de ureche in timp ce se joaca cu…” Ochii mei au crescut si mi-am scuturat capul, rugandu-ma in tacere sa nu zica cuvatul. “Dar Edward poate fi diferit. Iti sugerez sa incerci lucruri diferite; poate sa te uiti la cateva filme porno pentru a vedea cat de profesional poti sa o faci.”

Eram fara cuvinte. Cum putea Edward sa traiasca cu acesta?

Acum nu sunt o fata si niciodata nu am incercat asta pe propria persoana dar cred ca noi trebuie sa vorbim despre anal. Acum…” Am ramas cu gura inchisa la cuvantul anal. Destul, era destul.

Mi-am deschis gura pentru a zice ceva dar am inchis-o repede. Trebuia sa ma gandesc la ce aveam de spus. “Emmet? Care este, orice diferenta, daca am facut sex cu Mike?” Am intrebat intr-un final, uitandu-ma la el.

Emmet de uita la mine de parca eram proasta. “Pentru ca Edward este vampir!” A spus-o de parca acesta era cel mai evident lucru din lume.

Ma uitam la el, gura mea era deschisa, nu ma puteam misca. “Asa ca singura diferenta dintre mine avand sex cu, nu stiu, Mike, si eu facand sex cu Edward, este acela ca Edward e vampir?

Emmet a aprobat, inca zambind.

Care este rostul acestei discutii?” Am tipat la el, rosind un pic.

Emmet ridica din umeri. “Jasper si cu mine vream sa vedem cat de mult poti vorbi cu mine despre sex inainte de a te speria. A durat mai mult decat am crezut noi. Sunt mandru de tine Bella.

Ma uitam la el, cu gura inca deschisa asa ca el s-a ridicat de pe canapea. El m-a batut usor pe umar inainte de a pleca. Urasc vampirii!

SFARSIT

  1. mi-a placut
    cam sad si mai ai putin foarte putin de lucrat dar mi-a placut

    • anonim
    • 24 aprilie 2010

    campire :mi-a placutcam sad si mai ai putin foarte putin de lucrat dar mi-a placut

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu